VIDEO Circulația între Novaci și Rânca a fost închisă din cauza vântului puternic

0
475

 

Circulaţia pe Transalpina, porţiunea cuprinsă între Novaci şi Rânca, a fost închisă, duminică seară, din cauza viscolului puternic.

Hotărârea fost luată de către Poliţia Rutieră şi Compania Naţională de Administrare a Infrastucturii Rutiere (CNAIR) din cauza vizibilităţii reduse şi a zăpezii care este adusă de vântul puternic pe partea carosabilă. Închiderea circulaţiei este valabilă pentru toate categoriile de autovehicule.

„Precizăm că intervalul acestei închideri este de astăzi, la ora 19:00 până luni, 31.01.2022, ora 10:00. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, transmite DRDP Craiova.

Circulația pe Transalpina a mai fost închisă în urmă cu o săptămână și jumătate tot din cauza viscolului puternic.

Transalpina este cel mai înalt drum România, care ajunge la o înălțime de 2.145 de metri în pasul Urdele. În sezonul rece, pe Transalpina se poate circula doar între Novaci și Rânca și Sebeș – Obârșia Lotrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.