Tragedie într-o comună din Gorj: tată și fiu găsiți decedați. Cei doi lucrau ca taximetriști

0
1332

O adevărată tragedie s-a petrecut astăzi într-o comună din județul Gorj. Un bărbat de 58 de ani și fiul său, îân vârstă de 35 de ani, au fost găsiți fără suflare în locuință. Cele două persoane au decedat ca urmare a intoxicației cu dioxid de carbon.

Cele două persoane au fost găsite fără suflare de către fiica bărbatului de 58 de ani și sora celeilalte victime.

„În urma cu putin timp, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenta 112 o persoana de sex feminin semnala faptul ca intr-o locuinta din comuna Bălești a găsit două persoane decedate.
La fata locului s-au deplasat o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca intr-una dintre incaperile locuintei se aflau doua persoane de sex masculin inconștiente si fara semne vitale.
Din pacate, echipajele de interventie nu au mai putut face nimic pentru salvarea celor 2 barbati.
Nu este vorba despre un incendiu, din primele informatii cele doua persoane au utilizat o butelie cu un arzător pentru prepararea hranei/ încălzit in interior. Urmează sa fie stabilită cauza probabila“, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Ștefan Becheru lucra împreună cu foul său, Adrian, ca șoferi de taxi. Cei doi locuiau împreună și aveau propria firmă de taxi. Lucrătorii de la ISU au stabilit că au încălzit o oală pe aragaz. Au uitat de aceasta și au adormit. Focul s-a stins, iar gazul a fost emanat în locuință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.