Bătrână de 76 de ani, acuzată că a lăsat o bovină fără hrană și apă

0
856

O bătrână de 76 de ani, din orașul Rovinari, este cercetată pentru rănirea sau schingiuirea animalelor. Aceasta este acuzată că a lăsat o bovină fără apă și hrană.

„La data de 16 ianuarie, polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Gorj s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, după ce o femeie, de 76 de ani, din orașul Rovinari, nu a asigurat hrană și apă unei bovine pe care o deține, animalul în cauză fiind identificat culcat pe marginea drumului, în localitatea Vârț, lipsită de puteri, în agonie, ca urmare a malnutriției.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Gorj, fiind luată legătura și cu un medic veterinar de liberă practică, pentru a fi asigurat bovinei tratament perfuzabil la fața locului.

Totodată, s-a luat legătura cu Asociația pentru Protecția Animalelor «Măriuța», care a preluat cazul.

Astăzi, polițiștii au luat legătura cu reprezentanții asociației, care le-au transmis că starea bovine s-a îmbunătățit, fiind supusă unui tratament în vederea refacerii“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.