Un gorjean a încercat să se sinucidă după ce a văzut factura la energie electrică

0
1495

Un gorjean din comuna Turburea, județul Gorj, a încercat să își pună capăt zilelor după ce a văzut factura la energie electrică, în valoare de 700 de lei.

Bărbatul a avut un șoc, aseară, când a văzut factura la energie electrică și a vrut să se sinucidă cu un cuțit. El a fost oprit de soția sa, care l-a ținut de mână, dar, cu toate acestea, s-a înțepat în abdomen. Rana este superficială și nu a avut nevoie să fie transportat la spital.
Familia gorjeanului trăiește din ajutorul social acordat de Primăria Turburea și din alocațiile copiilor

„Aseară, în jurul orei 10, m-a sunat copilul lui la telefon să vin repede că tatăl lui a vrut să se omoare, că sunt facturile prea mari. I-am spus să stea linștiți. Aveam un centru de permanență în localitate. Am mers acolo și am luat cu mine un cadru medical și am mers la locuința bărbatului. Era în pat culcat. Era înțepat în abdomen în partea dreaptă. Avea o înțepătură de cuțit. Nu a fost nevoie să chem ambulanța. Soția nu l-a lăsat . L-a ținut soția de mână. Poate că, altfel, era mult mai grav. Omul era disperat. Nu știa cum să își plătească facturile“, a povestit primarul localității Turburea, Ion Bîrcă.

Familia lui are venituri totale de aproximativ 600-700 de lei lunar. Bărbatul suferă de anumite afecțiuni și nu poate să muncească. „Primește fiecare 120 lei, ajutorul social, la care se adaugă alocațiile copiilor. Banii sunt total insuficienți pentru a face față nevoilor. Are doi copii, unul are doi ani, iar celălalt este în clasa a V-a. Au nevoie de îmbrăcăminte, de rechizite, de mâncare și de plata utilităților. Normal că banii nu le ajung. Se trăiește foarte greu“, a mai precizat primarul din Turburea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.