A intrat în șanț cu mașina pe care o furase

0
182

Un bărbat, de 46 de ani, din comuna Văgiulești, a fost reținut de polițiștii din Motru. Acesta este acuzat de săvârșirea a patru infracțiuni: lovire sau alte violenţe, furt în scop de folosință și conducerea unui  vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

„Din cercetările efectuate de polițiști în cauză, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Văgiulești, în timp ce se deplasa cu autovehiculul personal pe raza satului Covrigi, însoțit de trei persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 46 de ani, din aceeași localitate, a oprit pentru a discuta cu un prieten, moment în care cei trei pasageri au plecat cu autoturismul său, condus de bărbatul, de 46 de ani, din Văgiulești, însă după ce au parcurs aproximativ 2 km, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un șanț.

La scurt timp, la fața locului a ajuns și proprietarul autoturismului, care i-a reproșat bărbatului că a plecat cu autoturismul fără acordul său, iscându-se un conflict, în urma căruia bărbatul a exercitat acte de violență asupra proprietarului, provocându-i leziuni traumatice, însă nu a anunțat organele de poliție la acea dată.

Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule“, a spus Corina Scurtu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.