Societatea Edilitara are un nou director

0
258

Adrian Dăianu este de astăzi noul director general al societății Edilitara, din subordinea Primăriei Târgu Jiu.
Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care a mai transmis că Dorel Chirițescu, profesor la Universitatea „Constantin Brâncuși“, va fi președinte al Consiliului de Administrație.

Fostul director al societății, Alexandru Zaharia, va face rămâne în echipa de conducere.

„De astăzi, Adrian Dăianu conduce societatea Edilitara. Este un specialist căutat de mari companii autohtone dar și din afara țării și are o carieră impresionantă.
În echipa care coordonează activitatea societății rămâne domnul Alexandru Zaharia, un om cu o experiență vastă, a cărui activitate este foarte apreciată.
De asemenea, profesorul universitar doctor Dorel Chirițescu este noul președinte al Consiliului de Administrație al Edilitara.
Vom avea un volum uriaș de lucrări la Târgu Jiu și ne bazăm pe societatea Edilitara, a cărei activitate o vom susține așa cum am făcut-o și până acum. Urez echipei de conducere și membrilor consiliului de administrație succes în activitate și sunt convins că rezultatele muncii lor se vor vedea curând!“, a anunțat primarul Marcel Romanescu pe pagina lui de Facebook.

Adrian Dăianu a lucrat la Hidroelectrica, a fost șef laborator PRAM Hidroserv și ca manager de proiect Romelectro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.