Carambol la Scoarța, pe DN 67. Trei mașini au fost implicate într-un accident și o persoană a ajuns la spital

0
295

Doar o singură persană a avut, până la urmă, nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital în urma accidentului care a avut loc în localitatea Copăcioasa, în această dimineață.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, iar în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că în timp ce un bărbat, de 47 de ani, din comuna Săulești, conducea un autovehicul pe DN 67 Copăcioasa, din direcția Râmnicu Vâlcea în direcția Târgu Jiu, a efectuat o manevră de depășire a autoturismului condus de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Țânțăreni, urmat în depășire de un alt autovehicul, condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Licurici, care l-a acroșat în partea din spate, aruncându-l în autovehiculul tânărului de 25 de ani, care a pierdut controlul și a părăsit partea carosabilă, intrând în șanț.

În urma impactului a rezultat rănirea unui bărbat de 62 de ani, din Bărbătești, acesta fiind transportat la spital, pentru investigații medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.