Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a reușit să îl transfere pe unul dintre cei mai experimentați jucători români

0
175

Titus Nicoară, unul dintre cei mai experimentaţi jucători români, cu multe selecţii la nivelul echipei naţionale de seniori a României, este cel mai nou component al echipei din Târgu Jiu. Baschetbalistul în vârstă de 33 de ani a semnat un contract valabil pentru un sezon cu formaţia gorjeană. În precedenta ediţie de campionat, Titus Nicoară a evoluat pentru Steaua Bucureşti.

Titus Nicoară s-a născut pe 25 martie 1988, la Oradea. Noul baschetbalist al CSM Târgu Jiu este jucător de pozițiile 4-5, măsoară 2.03 metri şi a adunat o foarte mare experienţă la nivelul cupelor europene, are peste 400 meciuri disputate în Liga Națională și Cupa României, iar din acest punct de vedere transferul lui Nicoară, jucător cu un cv impresionant, este unul ce poate aduce un mare plus pentru gorjeni.

„Se va plia perfect cu echipa noastră”

„Venirea lui Titus ne bucură foarte mult. În primul rând va aduce un plus de experienţă în cadrul echipei noastre, iar în al doilea rând ne duce cu un pas mai aproape de ceea ce vrem să construim la Târgu Jiu. Este un jucător bine cunoscut în LNBM, ştim cu ce ne poate ajuta, ştim ce poate face pentru noi şi ce nu şi consider că se va plia perfect cu echipa noastră”, a spus Adrian Roşu, expert sportiv, coordonator secţia de baschet a CSM Târgu Jiu.

Palmaresul lui Nicoară cuprinde două Cupe ale României, câștigate cu Gaz Metan Mediaș. De asemenea, are o finală de Liga Națională, disputată alături de CSM Oradea. El are o campanie în EuroCup, respectiv o participare la FIBA EuroBasket. De asemenea, a câștigat Campionatul European U18 masculin Divizia B. A evoluat, pe rând, pentru echipele U16, U18, U20, universitară și de seniori a României.

i.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.