Proiect pentru sprijinirea românilor care vor să se întoarcă acasă

0
254

Asociația Dorna Tismana anunță DEZVOLTAREA Platformei eLearning Business [email protected] din cadrul proiectului REPATRIA – „Reinserția Expatriaților Prin Antreprenoriat Transfrontalier Români Intorși Acasă!“, proiect realizat cu sprijinul Guvernului ROMANIEI – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Programul eLearning „Fundraising & Business Plan”, născut din dorința de a aduce mai aproape oameni creativi, cu idei antreprenoriale proprii, interesați de creșterea bunăstării. Programul eLearning „Fundraising & Business Plan” este util pentru că:

– îi ajută pe tineri să devină agenți ai schimbării, capabili să-și transforme propria viață și comunitatea în care trăiesc în mod pozitiv.
– tinerii învăța și sunt motivați să se dezvolte în domeniul antreprenoriatului
– combină învățarea și serviciul în folosul comunității pentru a ajuta tinerii să-și dezvolte abilități de viață.

Platforma eLearning Business [email protected] propus răspunde nevoii de a crea un context non-formal de dezvoltare antreprenoriala, dedicat tinerilor din Grupul țintă (prin capacitarea acestora instruindu-i si dezvoltându-le competente in educație eLearning in mediul antreprenorial, managementul proiectelor / planurilor de afaceri);

Platforma eLearning Business [email protected] este o structura pentru sprijinirea afacerilor care urmăresc în permanență crearea unui mediu favorabil și sustenabil pentru IMM-urile nou-înființate.

În acest fel, întreprinderilor le va fi stimulat potențialul de creștere și via¬bilitate, ajutându-le să se dezvolte în perioada de început, prin asigurarea unor facilități comune și a suportului managerial necesar SERVICII integrate / suport eLearning Businesst, informare & consultanta in Antreprenoriat (asistență personalizată și mentorat web/online & social media); Crearea si dezvoltarea Platformei eLearning Business [email protected] va oferi:
• facilitarea accesului la informații privind oportunitățile antreprenoriale de implementare/finanțare afaceri)
• consultanta online permanenta prin intermediul experților in fonduri U.E/StartUp & formatorilor/experților consultanți vizavi de finanțarea proiectelor;
• promovarea, informarea si mediatizarea activităților/produselor proiectului dedicate grupului țintă

Platforma eLearning Business [email protected] va fi conceputa ca o structura ADAPTABILA, ACCESIBILA, in CONTINUA SCHIMBARE si DEZVOLTARE in funcție de nevoile si oportunitățile de actualitate vizavi de activitățile/produsele proiectului. Tipurile de incubatoare care vor fi înființate prin Platforma eLearning Business [email protected] sunt următoarele:
• social (folosește spiri¬tul antreprenorial și inovația pentru a crea impact so¬cial);
• specific unui sector (oferă toată ga¬ma de servicii necesare celor care au o idee feza¬bilă, aplicabilă)
• virtual (oferă servicii de incubare prin internet, sub forma portalurilor de afaceri);

Platforma eLearning Business [email protected] este o instituție care urmărește crearea unui mediu favorabil, sustenabil, pentru firmele nou înființate și cele inovative cu potențial de dezvoltare. Statisticile arată că la nivel mondial afacerile care își încep activitatea în Incubatoarele Tehnologice și de Afaceri au șanse mai mari de supraviețuire în primii 5 ani decât cele care pornesc în afara acestora.

„Incubarea în afaceri este un proces dinamic de dezvoltare a întreprinderilor. Platforma eLearning Business [email protected] alimentează firmele mici, ajutându-le să supraviețuiască și să crească în perioada de început, atunci când sunt cel mai vulnerabile.

Platforma eLearning Business [email protected] asigură asistență în management, acces la servicii de finanțare și servicii de sprijin tehnic și în managementul afacerilor. „Incubarea în afaceri este un proces dinamic de dezvoltare a afacerii. Este o noțiune care acoperă o gamă largă de procese care contribuie la reducerea ratei de eșec a companiilor aflate în fază incipientă și la accelerarea dezvoltării companiilor care au potențial de a deveni generatoare de locuri de muncă și bunăstare. Platforma eLearning Business [email protected] este o proprietate cu mici unități de muncă, asigurând un mediu instructiv și de susținere pentru antreprenorii aflați la început și pe perioada primelor etape ale business-ului.

Platforma eLearning Business [email protected] asigură trei ingrediente principale pentru companiile în creștere, de succes – un mediu antreprenorial și de învățare, acces rapid la mentori și investitori, vizibilitate pe piață.” Platforma eLearning Business [email protected] își propune integrarea noilor tineri resursa viitori antreprenori in comunitatea/rețeaua Internet & Social Media SMART StartUp va reuni peste 1000 de membri online, in scopul facilitării contribuției acestora la redefinirea mediului antreprenorial.

Incubatorul de afaceri virtual inovativ platforma E-Learning Business [email protected] are in componenta mai multe structuri web/online acestea sunt:

• Website Custom E-Learning Business [email protected] www.e-startup.dornatismana.ro

• Pagina web E-Learning Business [email protected] https://sites.google.com/view/e-startup

Promovare in Social Media [email protected]

• Pagina E-Learning Business [email protected] Facebook https://www.facebook.com/BusinessNetStartUpRo

• GRUP E-Learning Business [email protected] Facebook https://www.facebook.com/groups/netstartupro

• Pagina E-Learning Business [email protected] LinkedIn https://www.linkedin.com/company/netstartup

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.