Unul dintre cei mai iubiți baschetbaliști de publicul gorjean revine la Târgu Jiu. Ce mesaj a transmis pe Facebook

0
138

Baschetbalistul american Porter Troupe, unul dintre cei mai iubiți sportivi de către publicul gorjean, revine la Târgu Jiu. Acest a semnat o înțelegere valabilă pentru următorul sezon cu CSM Târgu Jiu. 

Porter Troupe este cel mai longeviv jucător străin activ din Liga Națională de Baschet Masculin.

„Experimentatul jucător, care a scris istorie pentru baschetul gorjean alături de Energia Târgu Jiu, echipă cu care a câștigat Cupa României în 2014 și a fost medaliat cu bronz în FIBA EuroChallenge în 2015, a decis să revină în orașul în care este extrem de iubit atât pentru performanțele sale, dar și pentru spectacolul baschetbalistic pe care l-a oferit fanilor la fiecare meci. Prin modul în care trăiește baschetul a devenit rapid unul dintre cei mai populari și apreciați baschetbaliști din Liga Națională.

Porter Troupe, 37 de ani, recunoscut drept un shooter veritabil, a mai jucat în România la Steaua București, BCM U FC Argeș Pitești și SCM U Craiova. A mai evoluat în campionate din Canada, Liban, Polonia și Lituania.

CV-ul lui Porter Troupe este unul impresionant, un cv pe care sperăm să și-l îmbunătățească alături de noua sa echipă, CSM Târgu Jiu. Bine ai revenit acasă, la Târgu Jiu, Porter Troupe!“, a transmis conducerea CSM Târgu Jiu pe site-ul clubului.

Troupe a transmis că este ultimul an în care mai joacă și că își încheie cariera în locul unde a început-o. Baschetbalistul își dorește un sezon special, pentru că au rămas lucruri neterminate.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.