Maronidis a fost arestat preventiv

0
2553

Laurenţiu Maronidis, omul de afaceri din Târgu Jiu, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore de 15 ani , a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Sentinţa a fost dată de către Judecătoria Târgu Jiu şi poate fi contestată.

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani,din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada 12‐23 august a.c., bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani,din municipiul Târgu Jiu şi oraşul Turceni.

În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Acuzat că ar fi pus filmulețele indecente pe Internet

Tatăl uneia dintre minore lucrează la cabinetul parlamentar al deputatului Gheorghe Pecingină şi era prieten cu Laurenţiu Maronidis, astfel că venea frecvent cu fiica sa la piscină.

Adrian Mihuţoiu, cunoscut sub porecla „Parfum“, tatăl uneia dintre victime, spune că omul de afaceri ar fi distribuit în mod intenţionat imaginile cu scenele de sex care au fost înregistrate cu ajutorul unor camere de supraveghere: „Eu nu cred că nu ştia că acele camere video «bat» în acea direcţie. Ar fi putut să le oprească. El ştia ceea ce face. Imaginile sunt surprinse de camere de supraveghere video şi au ajuns în spaţiul public, fiind distribuite de el. Din ce am înţeles de la nişte surse, astfel de filmări cu minore în ipostaze indecente se vând pe bani. Am auzit mai multe persoane că ar fi văzut pe internet acele filmări, dar momentan, nu ştiu nimic concret. Nu ştiu pe ce site. Pe mine m-a anunţat mama fetei. Era într-o stare foarte rea. Ulterior, am aflat ce s-a întâmplat şi am rămas blocat, mai ales că ştiam de ani buni“.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.