Decebal Drăghia a fost schimbat din funcția de șef al Poliției Gorj

0
180

Decebal Drăghia a fost înlocuit din funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţia al Judeţului Gorj. Acesta va ocupa funcția de director adjunct la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor Slatina.

La comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj a venit comisarul şef de poliţie Daniel Feţanu, care a ocupat poziția de inspector șef adjunct.

O serie de anchete au avut loc la Poliţia Gorj, după ce o tânără a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de către fostul său iubit, deşi victima şi familia ei depuseseră mai multe plângeri la poliţie că era hărţuită. Fata a fost urcată în maşină de către criminal în localitatea Baia de Fier şi a venit cu ea până la Târgu Jiu, iar pe drum nu a fost oprit de vreun echipaj de poliţie.

De asemenea, un fost agent de la Serviciul de Intervenţie Rapidă a făcut mai multe sesizări împotriva conducerii Inspectoratului după ce a fost declarat inapt din punct de vedere psihologic și a fost mutat. Paul Feroiu a făcut mai mult timp greva foamei în faţa sediului Ministerului de Interne.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.