Absolvenții cu 10 la Bac, elevii medaliați cu aur la olimpiadele internaționale și sportivii de excepție au fost premiați

0
131

Premierea absolvenților care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, a elevilor care au obținut medalia de aur la olimpiadele internaționale, dar și a sportivilor care au obținut rezultate de excepție a avut loc, luni, 30 august, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“, unde s-a desfășurat ședința Consiliului Local.

„Alături de tineri minunați ai municipiului Târgu Jiu: Denisa Tîlvescu, Adriana Surupăceanu, Alexandru Beșliu (sportivi cu rezultate extraordinare), Ioan Popescu, Mihai-Alexandru Bratu (medaliați cu aur la Olimpiadele Internaționale de Informatică și Lingvistică), Călescu Oana Gabriela, Dumitrescu Bogdan (C. N. Spiru Haret), Tuvene Alexia-Teodora, Dinuță Eduard-Ștefan (C. N. Tudor Vladimirescu) și Voicu Laura-Luisa (C. N. Ecaterina Teodoroiu), toți cinci elevi cu media 10 la Bacalaureat!
Majoritatea au venit alături de cei ce au contribuit, într-un fel sau altul, la rezultatele pe care le-au obținut: părinți, cadre didactice, antrenori, conducători ai cluburilor sportive sau unităților de învățământ.
Le-am strâns mâna tuturor cu emoție și cu mândrie. Sunt copiii noștri, îi cunoașteți, îi întâlniți pe stradă. Sunt cetățeni obișnuiți ai municipiului Târgu Jiu, dar care, prin multă muncă, determinare, eforturi și multe sacrificii au reușit să obțină niște rezultate cu adevărat remarcabile. Sunt convins că exemplul lor va fi urmat de tot mai mulți tineri. Noi ne dorim să încurajăm toți copiii din Târgu Jiu să pășească pe aceeași cale și ne obligăm să facem tot ce ne stă în putere pentru a-i ajuta și pentru a le oferi tot ceea ce le este necesar în acest sens“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.