Tânără internată la psihiatrie după ce a furat un autoturism și a avariat trei mașini

0
608

O tânără de 25 de ani, din Rovinari, a furat un autoturism care era parcat pe strada Prieteniei, din localitate, deși nu avea permis de conducere, după care a comis un accident rutier, care a dus la avarierea a altor trei autoturisme.

Proprietarul mașinii, un bărbat de 55 de ani, a sunat la 112. Acesta lăsase cheile mașinii în interiorul acesteia.

„La scurt timp, polițiștii au identificat o tânără de 25 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și care conducea autoturismul în cauză.

Autoturismul condus de tânără fusese implicat într-un eveniment rutier, pe strada Muncii din Rovinari, în urma căruia a rezultat avarierea altor 3 autoturisme, rezultând doar pagube materiale.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost transportată la spital în vederea recoltării de probe de urină și sânge pentru a se stabili dacă aceasta a consumat substanțe psihoactive, rezultatul fiind negativ.

Ulterior persoana a fost internată la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Târgu Jiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.