Fata care a fost ucisă de fostul iubit a cerut ajutorul poliției pentru că era amenințată

0
1636

Denisa Martin (foto), tânăra de 19 ani, din Baia de Fier, care a fost ucisă noaptea trecută de  fostul său iubit a depus în urmă cu două luni o plângere la poliție pentru amenințare, dar, cu toate acestea, fata a căzut victimă geloziei și furiei acestuia.

„Pe data de 18 mai, tânăra, care locuia fără forme legale în comuna Baia de Fier, a depus o plângere in care sesiza ca ar fi fost ameninţată de tânărul de 20 de ani. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare. Au fost efectuate activităţi pentru identificarea celui în cauză, dar a reieşit faptul că în această perioada se afla în străinătate“, a transmis Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Înjunghiată de mai multe ori

Tânărul a urmărit-o cu maşina pe drumul dintre Novaci şi Baia de Fier şi a reuşit să oprească autoturismul în care se afla victima. Aceasta a vrut să coboare , dar a fost prinsă de criminal, care a înjunghiat-o de mai multe ori. „S-a reţinut că suspectul, după o şicanare în trafic, în noaptea trecută, în jurul orei 24.00, a coborât din autoturismul său, s-a înarmat cu un cuţit tip briceag şi, în timp ce victima a încercat, pentru a-şi asigura scăparea, să coboare din autoturismul în care se afla împreună cu o altă persoană şi să urce în alt autoturism, suspectul a înjunghiat-o. A urcat-o pe victimă în maşina sa şi a plecat cu aceasta către Târgu Jiu. Faptele s-au petrecut pe raza localităţilor Baia de Fier şi Novaci. Fiind apelat serviciul de urgenţă 122 de către martori oculari la săvârşirea faptei.

În jurul orei 1-1.30, poliţişti din cadrul Biroului de ordine publică al Poliţiei Târgu Jiu au intervenit de urgenţă, în sensul că au pătruns în curtea locuinţei din Târgu Jiu în care se afla parcată maşina, iar victima a fost găsită decedată pe bancheta din spate. Aceasta prezenta mai multe plăgi înjunghiate care au dus la deces“, a transmis Cristina Ciobanu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.