Absolvenții de 10 la Bacalaureat, premiați de Primăria Târgu Jiu cu câte 10.000 de lei

0
284
Alexia Teodora Tuvene

Cei cinci absolvenți ai liceelor din municipiul Târgu Jiu care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat vor fi premiați de Primărie cu suma de 10.000 de lei pentur fiecare. Este vorba de Oana Gabriela Călescu, Bogdan Dumitrescu, ambii de la Colegiul Național „Spiru Haret“ din Târgu Jiu, Alexia Teodora Tuvene și Eduard Ștefan Dinuță, de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“, și de Laura Luisa Voicu, de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“.
Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat astăzi acordarea sumelor de bani necesare pentru acordarea premiilor de către liceele pe care le-au absolvit.

„Și anul acesta, elevii care au obținut media 10 la Bacalaureat sunt premiați cu 10.000 lei.
Avem 5 elevi de la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu”, Colegiul Național “Spiru Haret” și Colegiul Național “Ecaterina Teodoroiu” care au reușit această performanță remarcabilă, mai ales în condițiile în care anul școlar a fost unul foarte dificil prin prisma pandemiei.
Vom continua să promovăm tinerii care fac performanță în orice domeniu, pentru că ne dorim sa devină exemple demne de urmat pentru toți copiii din Târgu Jiu. O comunitate educată se dezvoltă mult mai ușor și avem nevoie de tineri educați, profesioniști în cât mai multe domenii de activitate“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.