Asasinarea omului de afaceri arădean Ioan Crișan legată de un transport de țigări de contrabandă realizat cu un camion înmatriculat în Gorj

0
512
Foto: https://www.g4media.ro/

Asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan (66 de ani), din Arad, ar putea avea o anumită legătură cu județul Gorj. Acesta a murit, sâmbătă dimineața în propria mașină care a fost aruncată în aer în parcarea unui supermarket.

Jurnaliștii arădeni au scris că executarea acestuia ar putea să aibă legătură cu un transport ilegal de țigări, făcut cu un camion înmatriculat în județul Gorj. Omul de afaceri ar fi dat poliției un pont în legătură cu acest transport, mai ales că, potrivit unor surse, autocamionul ar fi poposit înainte de a fi depistat în trafic în curtea uneia dintre societățile lui Crișan.

Polițiștii au depistat transportul țigări d contrabandă la începutul săptămânii trecute

„În dimineața zilei de 24 mai, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Mândruloc, un autocamion în cuplu cu semiremorcă. În momentul legitimării, șoferul autotrenului a fugit de la fața locului, autotrenul fiind transportat în incinta unui operator economic. Existând suspiciuni cu privire la bunurile transportate, au fost solicitați polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, fiind descărcați 14 europaleți care, aparent, conțineau borcane de sticlă. După îndepărtarea borcanelor, așezate pe partea exterioară a europaleților, au fost găsite 323.298 pachete (6.465.960 fire) de țigări de contrabandă, netimbrate. Întreaga cantitate de țigarete precum și mijlocul de transport au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, se arată în comunicatul de presă al Poliției Arad.

Mașina în care se afla a fost aruncată în aer

Ioan Crișan era un important om de afaceri din Arad. Acesta a murit în propria maşină, după ce aceasta a fost aruncată în aer imediat după ce a fost pornit. Se bănuiește că o bombă a fost detonată de la distanță.

Ion Crişan era tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului PNL Sergiu Bîlcea.

Acesta deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajat în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.