Victorie importantă obținută de Universitatea Craiova împotriva FCSB

0
161
FOTO: Florin Bălțătoiu

Universitatea Craiova a reușit o victorie importantă în lupta pentru câștigarea campionatului. Echipa din Bănie s-a impus cu 2-0 în fața FCSB, după un meci solid, în care a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică, după eliminarea lui Vătăjeu.

FOTO: Florin Bălțătoiu

Golurile au fost înscrise de Cicâldău printr-o deviere de mare fotbalist și de Nistor, care a reușit să marcheze printr-un șut din marginea careului care l-a surprins de portarul Vlad.
Universitatea Craiova nu a mai cedat până la final, deși a jucat cu 10 jucători.
Marinos Ouzounidis , antrenorul Universității Craiova, a declarat la Digi Sport că echipa sa a făcut un joc modest în prima parte a meciului, dar și-a revenit: „Am câștigat meciul. Voiam cele trei puncte. Știam că va fi dificil. Am avut niște oponenți puternici care au fost pe primul loc până acum. În prima repriză nu am jucat foarte bine. Am fost mai agitați decât în mod normal. Le-am spus la pauză jucătorilor să se relaxeze. A doua jumătate a fost mai bună. Am pierdut multe mingi în prima repriză, iar FCSB s-a lansat la atac. În repriza a doua, am stat în spatele mingii și asta ne-a dat spațiu de atac.
Le-am spus jucătorilor să ne facem jocul, să încercăm să schimbăm câteva lucruri, să fim mai încrezători. Cum am spus cu CFR, mă așteptam la un meci mai bun, știu că putem juca mai bine. Mai avem multe meciuri, urmează un meci foarte dificil împotriva celor de la Clinceni. Poate că ne vom pierde concentrarea după aceste două meciuri. Nu ne gândim la alte lucruri, suntem pe locul trei acum.
Asemenea jocuri te fac uneori mai agresiv decât ar trebui. Se poate întâmpla. El este experimentat, dar toți facem greșeli. Putem lua decizii greșite în timpul meciului. Este ciudat, dar în zece jucători am jucat mai bine. Am atacat mai bine, am fost mai încrezători”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.