Încăierare în mijlocul drumului. O mașină a fost distrusă

0
400

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Albeni, a sesizat poliția cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Albeni, în urma unui conflict cu mai multe persoane, un bărbat i-a distrus autoturismul.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 B Albeni, a oprit pentru a atenționa mai multe  persoane care stăteau de vorbă, pe partea carosabilă, moment în care, între aceștia, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia acesta ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 57 de ani, din comuna Albeni.

În timpul conflictului, un bărbat de 40 de ani, din comuna Albeni, ar fi avariat portiera stânga față a autoturismului, după care a aruncat cu o piatră în geamul portierei din partea dreapta față, spărgându-l.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, iar în continuarea cercetărilor efectuate polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj“, a transmis Miruna Prejbeanu, reprezentantul Poliției Gorj.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.