Încă o fabrică în Rovinari. Sute de persoane vor fi angajate

0
698

O fabrică unde vor fi produse utilaje pentru industria ambalajelor va fi deschisă în curând în Rovinari. Aproximativ 300 de persoane vor fi angajate.

„Unul dintre oamenii de toată isprava se numește Remus Băluțeanu, o personă care a avut mari oportunități de dezvoltare oriunde în afara Gorjului, sau departe de țară, dar care a ales să rămână aici, în Rovinari.
El este cel care va deschide cea de-a treia fabrică în orașul nostru, o fabrică unde vor fi produse utilaje pentru industria ambalajelor. Aici vor lucra aproximativ 300 de oameni când fabrica va funcționa la capacitate maximă. Deschiderea fabricii, cu o primă linie de producție, este programată pentru luna aprilie, într-o perioadă în care totul stă sub semnul necunoscutului.
Enova Group a achiziționat în urmă cu puțin timp ruinele a ceea ce a fost UMR Rovinari, iar aici va funcționa, pe lângă AUTOLIV și MOVEOS, una dintre cele mai moderne fabrici din zona Olteniei.

În perioada imediat următoare, prin intermediul platformei de recrutare de pe site-ul Primăriei Rovinari va începe procesul de selecție și angajare a personalului. Detalii despre profilul candidaților vor fi publicate pe platforma de recrutare din cadrul site-ului primăriei www.primariarovinari.ro/jobs“, a transmis primarul Robert Filip, primarul orașului Rovinari, pe pagina sa de Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.