Doi scandalagii, după gratii

0
46

Doi tineri de 19 și 24 de ani, din comuna Țânțăreni, bănuiți de săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și distrugere, au fost reținuți pentru 24 de ore.

„În după-amiaza zilei de ieri, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, la capătul pădurii din satul Țânțăreni, ar avea loc un conflict între mai multe persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, toți din comuna Țânțăreni, în timp ce se aflau la capătul pădurii din localitate, pe fondul unor discuții contradictorii privind o tânără, ar fi exercitat acte de violență asupra altor trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, din aceeași localitate.

În timpul conflictului, tânărul de 24 de ani, reținut, ar fi spart parbrizul unui autoturism și ar fi înțepat cu un cuțit cauciucurile unui alt autoturism, ambele proprietatea unuia dintre participanți, în vârstă de 26 de ani. Cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor care au participat la conflict și pentru stabilirea cu exactitate a modului în care au fost săvârșite faptele.

Astăzi, polițiștii îi vor prezenta pe cei doi reținuți, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, cu propuneri legale“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.