Apel pentru ajutorarea unui polițist din Bustuchin. A avut Covid și a rămas cu sechele grave

0
1224

Un polițist din comuna Bustuchin a rămas cu afecțiuni grave ale plămânilor, după ce a suferit de COVID-19, iar acum are nevoie de aparatul de oxigen pentru a putea respira. Gheorghe Magîlea, agent șef principal de poliție la postul din comuna Bustuchin, are nevoie de ajutor, pentru a putea suporta costurile cu tratamentul

Corpul Național al Polițiștilor a prezentat cazul polițistului pe pagina de Facebook:

„Dragi colegi solidaritatea specifică breslei noastre poate să salveze viața unui coleg!
Agentul șef principal de poliție MAGÎLEA GHEORGHE – Post Poliție Bustuchin-IPJ Gorj, a fost internat din data de 25.12.2020, la o clinică privată din județul Mureș, unde a urmat tratament medical.
Agentul a fost externat ca fiind vindecat de COVID, dar în continuare este dependent de un aparat de oxigen și este diagnosticat cu:
-Stare Bronhopneumonie Post-Sars Cov 2 formă severă;
-Fibroza Pulmonara Secundară;
-Insuficienta respiratorie acuta cu necesar de oxigen;
-Litiaza Renala.
Până în prezent costurile medicale ale tratamentului au fost suportate de către polițist însă este imperios necesar ca acesta să fie continuat, dar costurile necesare depășesc posibilitățile financiare ale polițistului și ale familiei acestuia.
În acest scop, face un apel la toți cei care îl pot sprijini financiar pentru a putea continua tratamentul atât de necesar.
Contul bancar în care puteți transmite sume de bani este RO83BRDE200SV53559512000, deschis la BRD pe numele Magîlea Irina Lavina“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.