Viața de huzur pentru proxenetul din Drăguțești: mașini și vacanțe de lux, case în străinătate și bani în bănci din Elveția

0
1126

Proxenetul din comuna Drăguțești, care a fost arestat preventiv de Tribunalul Gorj, ducea o viață de huzur cu banii rezultați din exploatarea minorilor. Acesta a traficat și a exploatat sexual 18 tinere, care se prostituau în țări din vestul Europei. Alexandru-Daniel Chirculescu a fost prins pe Aeroportul Otopeni, când încerca să plece în Dubai. Acesta se filma în timp ce aduna banii cu fărașul sau în alte ipostaze de aceste fel.

Corpul Național al Polițiștilor a oferit și alte detalii cu privire la proxenetul gorjean. Acesta folosea metoda „lover boy“ și le determina pe victime să se îndrăgostească de el. Acesta își cumpărase case în Ungaria, mașini de lux și mergea în vacanțe exclusiviste. Alți bani erau plasați în cutii de valori la bănci din Elveția. „Din această activitate ilegală ar fi strâns o adevărată avere de aproape 500.000 de euro. O parte din banii astfel obținuți au fost folosiți de către inculpați pentru achiziționarea unor bunuri imobile pe teritoriul Ungariei, a unui autoturism de lux și a unor vacanțe de lux, iar restul au fost plasați în cutii de valori în diverse bănci de pe teritoriul Elveției“.

Era ajutat de tatăl său

Mai mult, acesta era ajutat de tatăl său: „În activitatea infracțională, inculpatul era ajutat de către tatăl său care transporta tinerele în vederea practicării prostituției și prelua sumele de bani rezultate în urma acestei activități§, se mai arată în comunicatul Corpului Național al Polițiștilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.