Profesor de la un liceu din Târgu Jiu, acuzat că a avut raporturi sexuale cu o elevă

0
3530

Un profesor de educaţie fizică de la Liceul cu Program Sportiv este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră.

Profesorul, în vârstă de 43 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, luna trecută, după care s-a dispus măsura controlului judiciar. Suspectul a contestat ordonanţa Parchetului, dar instanţa a respins plângerea formulată. „Din cercetări, s-an stabilit faptul că, în perioada ianuarie-februarie, bărbatul a întreţinut raporturi sexuale cu o tânără de 19 ani, dion Târgu Jiu, care la data comiterii faptelor avea vârsta de 17 ani“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Victor Ţuhaşu.

Conducerea Liceului cu Program Sportiv i-a suspendat contractul de muncă, după ce a primit o înştiinţare cu privire la punerea profesorului sub urmărire penală. „Este un cadru didactic foarte bun, care a avut rezutate foarte bune pe disciplina sa. Nu ne aşteptam la aşa ceva“, a spus Gabriel Răscol, directorul Liceului cu Program Sportiv pentru Gorj Tv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.