Director medical timp de două zile

0
345

Elena Vlad, medic pneumolog, a ocupat timp de doar două zile funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. De ieri, Simona Coleașă a revenit în activitate și și-a reluat postul, ocupat interimar de Elena Vlad. Aceasta a fost numită în funcție vineri, iar marți și-a pierdut postul. Medicul a transmis un mesaj pe pagina ei de Facebook:

„Indiferent de funcțiile deținute de-a lungul timpului am fost și voi rămâne doctor. Cât de bine îmi fac meseria? Asta judecă pacienții mei.
– Legat de SJU Tg-Jiu și de această numire. Într-un moment în care toată conducerea și întreg personalul TESA era în izolare/internare, mi s-a cerut ajutorul de către dl. Stoian director DSP Gorj să preiau temporar funcția de director medical în baza competențelor mele legate de această pandemie dar și datorită experienței acumulate pe aceiași funcție la alte două spitale din județul Gorj, să mențin pe linia de plutire spitalul și să transfer o parte din încrederea de care mă bucur din partea pacienților către spital. Pe dispoziția de numire se menționează sintagma ,,pe perioada cât durează incapacitatea de muncă a dnei dr. Coleașă Simona,,. Astăzi, dna dr. s-a întors la servici, deci mandatul meu s-a încheiat. Am încercat să nu țin cont de durata extrem de scurtă de numire și să-mi desfășor activitatea cât mai bine, din prima până în ultima clipă menținându-mi și activitatea de medic.
– Testarea personalului din ginecologie, neo-natologie și ATI a început și numai cei de lângă mine știu cu ce greutăți, iar rezultatele deocamdată nu arată niciun cadru medical infectat. Sper ca transparența să rămână și să se comunice în continuare populației în mod sincer și onest. În definitiv spitalul face parte din viața noastră a tuturor, deci spitalul suntem noi toți!
– Cele două purificatoare de aer și cele trei tensiometre electronice donate se află în proprietatea spitalului și sunt convinsă că la întrebarea unde au fost instalate se poate răspunde oricând de către conducerea actuală.
– Mulțumesc pentru colaborarea scurtă tuturor, mulțumesc salariaților din sistemul de sănătate care fac ca lucrurile să meargă înainte și asta într-o perioadă în care faptele fac diferența“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.