Ce diagnostic a primit bebelușul adus pe lume de mămica infectată cu COVID-19

0
199
Fotografie creată de Rene Asmussen, de la Pexels

Nou născutul care a fost adus pe lume de tânăra care este infectată cu COVID-19 nu a contactat virusul. Asta arată rezultatul primului test efectuat, deși bebelușul se află în permanență lângă mama sa, care este internată în Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești. „Dacă și cel de-al doilea test va fi negativ, atunci trebuie externat și preluat de cineva din familie“, a spus Constantin Târziu, directorul spitalului de la Târgu Cărbunești.
Mama este în continuare pozitivă. Ea a avut febră chiar în ziua externării din spital, când a devenit suspectă și i s-a efectuat testul pentru noul coronavirus, care a fost pozitiv.

Pacienta a a fost internată în două rânduri. „Pacienta a avut două internări la ginecologie, în perioada 26-28 aprilie, apoi s-a întors în data de 1 mai și a suferit o operație de cezariană. A fost diagnosticată ca suspect în data de 5 mai, după care confirmată în data de 7 mai și transferată la Cărbunești“, a relatat Elena Vlad, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.