Peste 200 de gorjeni au fost amendați pentru că au ieșit din locuințe în mod nejstificat

0
402

În ultimele 24 de ore, polițiștii gorjeni au aplicat 213 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea art.1 alin (1) din Ordonanța Militară nr.3/2020, referitoare la condițiile în care se poate realiza circulația persoanelor, în valoare totală de 228.610 lei.

De asemenea, jandarmii gorjeni au verificat respectarea interdicției de a părăsi locația de izolare, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID -19, la un număr de peste 300 de persoane. Au fost sancționate contravențional 19 persoane, din Targu Jiu, Motru, Târgu Cărbunești, Rovinari și Bumbesti Jiu, întrucât nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19. Valoarea totală a amenzilor aplicate de jandarmi se ridică la suma de 12.450 de lei.

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, au executat misiuni de menținere a ordinii publice în zona a 9 centre de carantină, precum și însoțirea a 5 transporturi de persoane spre centrele de carantină sau în tranzit pe raza județului Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.