ASOCIAȚIA UNIUNEA FEMEILOR DIN GORJ, lansată pe 6 iunie, la Rovinari

0
1042

Săptămâna viitoare, mai exact pe data de 6 iunie, va avea loc lansarea oficială a Asociației Uniunea Femeilor din județul Gorj. Miercuri de la ora 17.00 sunteți așteptați la sediul din strada Păcii, Nr. 19
deasupra de brutăria din orașul Rovinari. Atunci are loc prima ședință din cadrul Asociației Uniunea Femeilor din Gorj. Asociatia va deschide filiale si in alte localitati din judetul Gorj. Potrivit Simonei Rădoi, inițiatoarea proiectului și președinta Asociației, „scopul acesteia este sa antreneze un numar cat mai mare de FEMEI in promovarea de actiuni umanitare si in promovarea de proiecte sociale si educationale. Obiectivele sunt:
promovarea drepturilor femeilor; prevenirea si combaterea violentei femeilor; prevenirea abandonului scolar sau familial, sprijinirea materiala sau morala a diferitelor categorii de persoane; consiliere, facilitarea la programe de formare continua, calificare etc; programe de screening, campanii de planning familial, programe cultural educative; programe de voluntariat, sustinerea familiei, prevenirea si hartuirea la locul de munca etc. Va asteptam sa faceti parte din echipa noastra!”. 

Sursa: https://www.facebook.com/100002016964628/posts/1686843538059529/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.