Tabără gratuită pentru zeci de elevi din Turceni! Vor merge la mare pe banii primăriei

0
1607

Zeci de elevi din Turceni vor merge la Năvodari, în perioada 28 iulie – 03 august 2018. Ei se vor implica în activităţile educative şi recreative a unei tabere de vară, pe o durată de câte 7 zile, în perioada iulie-august 2018, activităţi specifice de educaţie non-formală.

  

Proiectul gândit de primărița Cristina Cilibiu de la Turceni  are ca obiectiv general oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber specific vacanţei de vară şi de prevenire marginalizării juvenile pentru copiii cu rezultate deosebite la invatatura și cu posibilităţi materiale reduse, îmbunătăţirea calităţii vieţii elevilor din familii cu posibilităţi materiale reduse și prevenirea intrării familiilor cu copii în situaţii de dificultate majoră. Tinerii beneficiari ai proiectului sunt elevi cu vârste cuprinse între 7 şi 20 ani. În acest context, materializându-se sub forma unei tabere, proiectul propus vine să ofere o continuitate în ceea ce priveşte educaţia, recreerea, socializarea şi dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă a elevilor beneficiari.

Criteriile de selectie se vor regasi intr-un sistem de punctare in baza caruia vor fi selectati beneficiarii proiectului dupa cum urmeaza: să aibă domiciliul orașul Turceni și satele aparținătoare; să aibă rezultate bune la învăţătură: să aibă media generală din semestrul I al anului școlar 2017-2018 cuprinsă între 8(opt) şi 10(zece), respectiv calificativul Bine și Foarte Bine; să aibă media 10(zece) la purtare. CRITERII DE DEPARTAJARE: venitul pe membru al familiei, numărul de diplome. De cele 90 de locuri gratuite vor beneficia: 20 elevi din clasele primare
-20 elevi din clasele gimnaziale, 40 de liceeni. Elevii vor fi insotiti de 9 cadre didactice, dintre care obligatoriu un cadru medical. Termenul limită de depunere al dosarelor este 08 iunie 2018.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.