Casa de Cultură a Sindicatelor va fi preluată de Primăria Târgu Jiu. Oferta a fost acceptată la licitație

0
408

Oferta Primăriei municipiului Târgu Jiu, în valoare de 3,87 milioane de lei pentru achiziționarea Casei de Cultură a Sindicatelor a fost acceptată la licitația care s-a desfășurat astăzi. „Astăzi este o zi importantă pentru cetățenii municipiului Târgu Jiu, dar și pentru mine, în calitate de primar. Încă din campania electorală mi-am propus ca obiectivul de o valoare inestimabilă din punct de vedere cultural, Casa de Cultură, să reintre în patrimoniul municipiului și să își reia funcția de pol cultural al orașului.
Achiziționarea acesteia reprezintă un obiectiv major, care se înscrie în strategia mea de dezvoltare a municipiului, ce are ca element central promovarea culturii. Prin redobândirea de către municipalitate a Casei de Cultură se creează premisele organizării unor evenimente culturale de amploare, urmând a se asigura suportul pentru paleta de activități culturale moderne“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
Urmează ca Primăria Târgu Jiu să înceapă demersurile pentru preluarea Casei de Cultură a Sindicatelor, după care să înceapă lucrările de reabilitare în vederea redeschiderea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.