Olguța Berbec le pregătește o frumoasă surpriză fanilor! Află despre ce este vorba

0
1674

Îndrăgita interpretă Olguța Berbec și-a anunțat fanii care îi urmăresc pagina de socializare că le pregătește o frumoasă surpriză chiar de Paște! Totodată, urmăritorii paginii de socializare a vedetei au mai aflat că este în desfășurare și un concurs!

Olguța Berbec și soțul său, talentatul Remus Novac vor lansa o nouă piesă chiar în ziua de Paște! Se pare că melodia se numește „Gătită-s ca o floare albă”, iar vedeta promite că videoclipul va fi unul inedit! Solista și soțul său au colaborat cu Lăutarii din Chișinău și pentru realizarea acestei noi piese pe care fanii abia o așteaptă.

Personale care iubesc muzica Olguței Berbec pot participa la concursul de pe pagina de socializare a interpretei. Premiile puse în joc sunt interesante!

„Ne-am gandit sa facem un concurs cu premii !!! Ce trebuie facut? 🔴Lasati comentariu cu melodia preferata din repertoriul Olgutei Berbec. 🔴Abonati-va la canalul de youtube
https://www.youtube.com/c/OlgutaOfficialBerbec   
🔴Dati like la pagina si distribuiti public aceasta postare
https://www.facebook.com/BerbecOlguta/
Premiile constau in:
📱2 telefoane mobile Homtom H17 Pro,
📀10 CD audio Olguta Berbec
album ‘’Iubeste inima si iarta’’
🔐10 premii surpriza”, a postat Olguța Berbec. (https://www.facebook.com/BerbecOlguta/?hc_ref=ARRxIl1xxD8oP9ZJaVK11jUpnx5aKx797AqI72SYdxDHCFu3YIig-XqW-zJFHvi2ncM&fref=nf)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.