Tânărul mort în accidentul de la Cârbești era fratele vitreg al interpretei Mirabela Cismaru

0
2322

Tânărul de 22 de ani, din Rovinari, care a murit în teribilul accident rutier din comuna Drăguțești, când mașina în care se afla s-a izbit de un cap de pod, era rudă apropiată cu apreciata cântăreață Mirabela Cismaru. Robert Cimpoieru era fratele vitreg al Mirei. Tatăl tânărului este căsătorit cu mama Mirei. Aurelia Cimpoieru, care este și ea cântăreață, dar de muzică populară, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj îndoliat după moartea lui Robert Cimpoieru, în accidentul de circulație. „Dumnezeu să-l odihnească! Păcat de tinerețea lui! Avea toată viața înainte!!“, i-a scris o prietenă pe pagina de Facebook.

Supranumit „Drumul morții“

Teribilul accident rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la puțin timp după miezul nopții. Robert era pasager în mașina condusă de un prieten. În satul Cârbeşti, pe Drumul European 79 Târgu Jiu – Filiaşi, șoferul de 21 ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Îm urma impactului, Robert a murit pe loc, iar cel aflat la volan se află în stare foarte gravă. Robert Cimpoieru, zis U-Zi, era fiul patroanei cofetăriei Sara, din Rovinari.

Pe acest sector de drum au loc frecvent accidente mortale, după ce mașinile se izbesc de capetele de pod. Polițiștii rutieri au sesizat de nenumărate ori administratorul drumului cu privire la accidentele care au loc, iar Autoritatea Rutieră Română trebuie să întocmească un audit cu problemele identificate de siguranță a circulației, dar acest audit nu a fost întocmit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.