Maria Constantin, într-o ipostază super-sexy! Vezi cum s-a fotografiat

0
1755

Interpreta Maria Constantin, fostă colaboratoare a Ansamblului Profesionist Doina Gorjului, a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care pare a nu purta lenjerie intimă. Interpreta, trecută de curând printr-un divorț care a ținut-o pe primele pagini ale tabloidelor, va lansa în curând un nou album. Fotografiile sexy postate de frumoasa solistă  au fost realizate la ultima ședință foto de promovare a noului CD.

„Sunt extrem de bucuros să fac parte dintr un proiect mult așteptat. Pe data de 12 Martie, îndrăgita interpreta Maria Constantin lansează un nou album. Azi am ascultat piesele ce vor fi prezente pe acest album toată ziua și va spun sincer ca suna divin. Profesioniștii s au întrecut pe ei: Fratii Stefanet, Orchestra Fluierasul, Orchestrator Edgar Stefanet. Maria poarta mereu cu stil și gratie creațiile semnate Florin Burescu Atelier”, a scris pe pagina sa de socializare designerul care a creat rochia purtată de Maria Constantin.

 

„Mult succes Maria și multă sănătate și răbdare tot ce îți dorești o să se îndeplinească! Fii tu și numai tu și o să fie bine. Totul este cu un rost și rol în viața noastră pentru a deveni mai frumoși, mai puternici mai strălucitori numai să nu uităm de unde am plecat și să rămânem buni și smeriți. Te pup cu drag”, a postat un fan pe pagina de socializare a interpretei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.