Constantina Diţă, la Liberty Marathon Timișoara

0
969

Liberty Marathon este un eveniment care va avea loc pe 2 iunie în Timişoara și va fi organizat de Universitatea de Vest Timişoara (UVT). Potrivit rectorului UVT, Marilen Pirtea, maratonul îşi propune să pună Timişoara pe harta internaţională a evenimentelor de alergare pe distanţe lungi.

Gorjeanca Constantina Diţă, care este una dintre cele mai de succes sportive din România, se va alătura acestui frumos proiect. Constantina Diță este specializată în maraton şi semimaraton, iar în 2008, la Jocurile Olimpice de Vară de la Beijing, a câştigat medalia de aur în proba de maraton.

„Mă alătur cu bucurie acestui eveniment unic în România. Iniţiativa Universităţii de Vest Timişoara de a organiza un maraton mi se pare un pas important pentru sportul românesc. Susţinem prin acest eveniment libertatea de mişcare, sănătatea, condiţia fizică, excelenţa prin sport la orice categorie de vârstă. Amatori sau profesionişti, cu toţii vor avea ocazia să experimenteze plăcerea de a alerga liber şi de a-şi depăşi limitele. Faptul că pe acest traseu vom descoperi cu toţii oraşul Timişoara e un câştig în plus pentru participanţi”, a declarat luni Constantina Diţă, într-o conferinţă de presă ce a avut loc la UVT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.