Povestea celor doi inspectori fiscali din București care s-au căsătorit la Poarta Sărutului de Dragobete

0
1268

Gabriel și Alina Marin sunt din București și au luat hotărârea să se căsătorească într-un loc special și într-un moment deosebit. Așa că au venit la Târgu Jiu, unde au fost declarați soț și soție, de Dragobete, în fața Porții Sărutului, operă a marelui sculptor Constantin Brâncuși.

Cei doi sunt inspectori fiscali și sunt colegi de serviciu. „Pentru că este sărbătoarea Dragobetului, am dorit să fim într-un loc special, mai ales că trăim și un moment deosebit în viețile noastre. Suntem de zece ani împreună. Cererea noastră a fost acceptată și am venit cu cel mai mare drag și s-a îndeplinit ceea ce am plănuit“, a spus Alina.

 

Gabriel a povestit că a copilărit împreună cu soția sa și că au dorit ca acest eveniment important să fie altfel pentru a-și aduce aminte toată viața: „Am copilărit împreună. Am fost colegi la școala generală și liceu. A fost o perioadă în care am lipsit de viețile celorlalți. Ne-am regăsit după un timp și am pornit din nou la drum. Am ales acest loc pentru că este unul romantic și cu semnificație mai mare decât în mod obișnuit. Am dorit să facem ceva diferit. Este pentru prima dată când venim la Târgu Jiu“.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.