Posturi vacante la Spitalul Târgu-Cărbunești! Află când are loc examenul

0
1472

Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, astfel: infirmieră debutantă – 1 post – vacant laborator; kinetoterapeut debutant – 1 post – vacant Secţia Recuperare Medicală Fizică şi Balneologie.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: pentru postitl de infirmieră debutantă – diplomă de absolvire a şcolii generale sau liceu şi curs de infirmiere absolvit – fără vechime; pentru postul de kinetoterapeut debutant – diplomă de absolvire în specialitate – fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 28 februarie 2018, ora 09.00: proba scrisă; 05 martie 2018 ora 09.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 5 zile de la publicarea anunțului.  Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Orăşenesc de Urgenţă din Târgu-Cărbuneşti, str. Eroilor nr. 51, telefon: 0253/378.165.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.