O importantă primărie din Gorj face angajări! Sunt vacante mai multe posturi

0
2962

Gorjenii cu studii superioare și nu numai se pot înscrie la concursurile organizate luna aceasta de Primăria Rovinari pentru ocuparea unor posturi. Sunt vacante job-uri de medic primar, asistent medical comunitar, consilier juridic etc. 

 

Primăria Rovinari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical – Compartiment Asistenţă Medicală Şcolară. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă/adeverinţă de absolvire şcoală postliceală sanitară în specialitatea asistent medical generalist; certificat de membru O.A.M.G.M.A.M.R.; vechime în specialitatea studiilor absolvite – minimum 6 luni vechime. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 05 ianuarie 2018, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor, 15 ianuarie 2018, ora 12.00: proba scrisă; 18 ianuarie 2018, ora 11.00: proba interviu. De asemenea, pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj au apărut câteva anunțuri legate de ocuparea unor posturi în cadrul Primăriei și CL Rovinari. De exemplu, se caută un medic primar și un asistent medical comunitar, dar și un arhitect (este vacant postul de arhitect șef al orașului Rovinari). Tot în ultima zi a anului 2017 a mai fost publicat un anunț legat de ocuparea unui post de consilier în cadrul primăriei, informații despre toate aceste locuri de muncă putând fi obținute la nr. de telelfon 0253371095/int. 111

U.n post de consilier juridic liber

Tot luna aceasta va mai fi organizat un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Juridic. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 9 ani vechime. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 15 ianuarie 2018, ora 16.00 – termenul limită de depunere a dosarelor; 26 ianuarie 2018, ora 11.00 – proba scrisă; 31 ianuarie 2018, ora 11.00 – proba interviu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.