„Doamne cât am pătimit!”-darul Robertei Crintea pentru fanii săi! Apariție surpriză în videoclipul piesei!

0
9010

Îndrăgita interpretă de muzică populară Roberta Crintea a lansat o nouă melodie de dragoste, mult așteptată de fanii săi. Astfel, în două zile de la lansarea oficială, videoclipul piesei „Doamne cât am pătimit” a fost urmărit de aproximativ 30.000 de fani. Textul piesei a fost scris de Roberta Crintea, iar în videoclipul filmat la o pensiune din comuna Arcani apar fiul cântăreței și iubita sa, o frumoasă tânără care are o foarte bună relație cu solista.

Zilele trecute, Roberta Crintea, una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară din Oltenia, a lansat o nouă piesă. Textul și melodia piesei „Doamne cât am pătimit” au fost compuse de Roberta Crintea, iar orchestrația de Marin Constantin. Videoclipul melodiei a fost realizat de Aurel Colceag și echipa sa și a fost filmat la Pensiunea „Pentru tine, prietene” din Arcani. Pentru realizarea acestei melodii, Roberta Crintea a colaborat și cu orchestra „Lăutarii” condusă de binecunoscutul Nicolae Botgros! Bucuria solistei este cu atât mai mare cu cât în videoclip apare fiul său, Radu-Bogdan, alături de iubita sa, frumoasa Andreea-Daiana. Tânăra este fotomodel și are o foarte frumoasă relație cu îndrăgita interpretă, cele două înțelegându-se foarte bine.

În mai puțin de două zile de la lansarea melodiei, videoclipul piesei a fost urmărit de aproximativ 30.000 de iubitori ai folclorului. „Mulțumesc tuturor celor ce au contribuit la realizarea unui alt vis al meu! Această melodie e o altă bucurie pe care abia așteptam să o împart cu Dvs, toți cei care cred în mine. Piesa e una de dragoste, o formă a dragostei de care ne e teamă tuturor, dar pe care o trăim neîntrebați de nimeni. Sunt un vulcan de pasiune, de dorințe și de iubire și cânt dragostea de când mă știu. Iubesc oamenii, tot ce mă înconjoară, sunt o luptătoare și iubesc viața cu tot ce are ea, mi-o asum cu tot ce vine. Iar ceea ce îmi doresc, este ca oamenii să mă iubească și să mă accepte așa cum sunt, cu bune și rele, cu defecte și calități. Pentru că, iubirea e singurul lucru care ne face să fim cu adevărat frumoși și buni! Text Roberta CRINTEA. Melodie Roberta CRINTEA. Orchestrator Marin Constantin. Cânta Orchestra ‘Lautarii’ condusă de Nicolae Botgros. Video Aurel Colceag, Ovdiu Achim, Mihai Codreanu”, a spus Roberta Crintea.

 

„Felicitări mama mea frumoasa pentru încă o melodie care, ajunge cu siguranță, în sufletul fiecărui ascultător!”, a scris Radu-Bogdan Crintea pe pagina sa de socializare după ce mama sa a lansat această melodie.

https://www.youtube.com/watch?v=FG0YN92OpTQ&feature=share

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.