„Diferențele creează prietenii”. Problemele persoanelor cu handicap prezentate într-un mod artistic

0
905

Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” în parteneriat cu Asociația High Hopes au pregătit evenimentul „Diferențele creează prietenii”. Manifestarea s-a desfășurat la Liceului de Arte ,,Constantin Brăiloiu” în Sala de audiţii.
Scopul proiectului este acela de informare, conştientizare și educare socială asupra problematicii elevilor cu deficienţe şi a provocărilor cu care aceştia se confruntă în instituțiile de învățământ. Pe parcursul evenimentului, elevii artiști au avut ocazia să prezinte momente muzicale, povești, filmuleţe despre lumea copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi, o expoziţie de arte vizuale cu tematică specifică proiectului ce surprinde aspecte bio-psiho-sociale din viața persoanelor cu dizabilități.
De asemenea, elevii de la specializarea artă dramatică au susținut o scenetă interpretată după un scenariu propriu având în vedere viața și provocările cu care se confruntă tinerii cu deficiențe în unitățile de învățământ.

Profesorii coordonatori ai acestui proiect sunt: Daria Ionescu Haidău, Cristina Cioplea, Carmen Cornoiu, Daniel Șerban, Pompiliu Ciochia, Dan Elena si Nicoleta Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.