Conducerea Primăriei Târgu Jiu, acuzată că bagă  în faliment firmele de pe strada Victoria

0
819

Locuitorii și oamenii de pe afaceri care desfășoară diferite activități pe strada Victoria din Târgu Jiu sunt disperați, după ce conducerea Primăriei Târgu Jiu au luat decizia interzicerii opririi pe un sens de mers între ore 7,00 și 19,00.

O soluție ar fi să intru în curte de fiecare dată când vin cu mașina, dar e mai greu pentru mine pentru că sunt mai bătrân. Vin de două ori pe zi să o vizitez pe mama mea, pentru că este bătrână și bolnavă. Nu am fost consultați când s-a luat această decizie. Am vorbit și cu vecinii și nu este bine“, a spus Octavian Țundrea.

Un om de afaceri spune că va da faliment, pentru că nu mai vin clienții: „Se încurajează multinaționalele. Pentru supermarket-ul care se construiește s-au pus balize pe stradă, dar pentru noi nu se face nimic. Mai rău: ne bagă în faliment”. Alexe Romeo, un alto om de afaceri, spune că în curând va fi nevoit să-și închidă afacerea pentru că clienții nu mai pot să oprească la magazin.

Aurel Popescu, primarul orașului, a spus că toate deciziile sunt luate în comisia de circulație din care fac parte reprezentanți de la poliția rutieră, RAR și ARR: „Este o comisie mixtă care stabilește aceste măsuri și în baza unui studiu de trafic“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.