Mesaj emoționant pe internet pentru tânărul care s-a aruncat în fața trenului

0
796

Cătălin Prăpuceanu, în vârstă de 32 de ani, s-a aruncat în fața trenului, miercuri seara, și a murit pe loc. Totul s-a petrecut din cauza unei decepții în dragoste. Evenimentul s-a produs la ieşirea din Gara Târgu-Cărbuneşti, în apropierea Ocolului Silvic.

Tânărul avea o relație de aproximativ nouă ani cu o tânără din Târgu Cărbunești cu care dorea să se căsătorească. Cătălin lucra de mai mult timp în Anglia și venise acasă pentru a-și lua iubita cu el, dar a aflat că aceasta se îndrăgostise de altcineva. Nu a suportat vestea și și-a pus capăt zilelor.

 

„Una din cele mai mari tragedii din familia mea“

O rudă de-a lui Cătălin a postat pe facebook următorul mesaj emoționant: „Învață să te iubești pe tine și după pune suflet într-o relație și nici atunci nu-ți lua ce ai mai de preț pe lume, viața… căci doar una e și nimic nu e mai de preț. Nu te gândi că scapi de greutăți, cei care ți-au făcut zilele nefericite vor trăi în continuare și vor face și pe alții să sufere, încearcă să lupți să ieși învingător din greul în care ai intrat, treci peste și mergi mai departe și apără-te de oamenii care sunt cruzi. M-aș fi dorit ca aceste cuvinte să le scriu cu măcar 3-4 ore înainte, să nu se întâmple una din cele mai mari tragedii din familia mea si aceste cuvinte să le citească și un om foarte bun care a renunțat să ne aștepte pe mine si pe sora mea cu zâmbetul larg și plin de viață la care voi ține toată viața și nu-l voi uita niciodată”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.