Edi Iordănescu a depistat motivul jocului slab practicat de Pandurii

0
862

Pandurii a remizat, aseară, cu echipa lui Hagi, Viitorul, și a ratat șansa de a trece pe primul loc în Liga 1. Echipa gorjeană a jucat slab și a fost dominată de Viitorul. Cu toate acestea, echipa lui Hagi nu și-a creat multe ocazii clare de a marca.
Pandurii a deschis scorul imediat după începerea reprizei a doua, iar Viitorul a egalat printr-o execuție de excepție a lui Rusu.

Antrenorul Edi Iordănescu a spus că atmosfera și problemele financiare au afectat jocul echipei: „V-aş invita să veniţi în vestiar când ne antrenăm să vedeţi ce atmosferă avem, dacă asta e echipă de locul 2 cu şanse la primul loc. Parcă suntem la retrogradare. Eu am vorbit cu Narcis, am zis că mi-e foarte greu să găsesc mijloace să motivez acest grup, în condiţiile în care ei au fost anunţaţi că practic din decembrie până în iunie vor juca pe gratis. Am impresia că nu e întâmplător ce se întâmplă, cu oprirea finanţării, în momentul de faţă”.
Gică Hagi a declarat că echipa sa putea să marcheze mai multe goluri: „La ocaziile pe care le avem trebuia să dăm 4 goluri. Atunci, ce îți mai face arbitrul? Am jucat fotbal foarte bun până la 70 de metri, dar pe ultimii 30 am lăsat de dorit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.