Proiecte de investiții „copy-paste“ la Consiliul Județean Gorj. Cine s-a ales cu porecla „Ion Copiuță“

0
827

Dan Vâlceanu, consilier județean și copreședintele PNL Gorj, a sesizat că proiectele de investiții prezentate în ședința ordinară pentru a fi aprobate sunt identice cu cele de anul trecut: „La început de an, aşteptam cu toţii să vedem ce proiecte noi are administraţia judeţului.

Călinoiu are “0” proiecte şi a venit şi cu dovezi, care arată că şi anul trecut au fost tot “0”. Trebuia să aprobăm în şedinţa de consiliu judeţean, proiectele de investiții pe 2016, adică pe ce va cheltui Călinoiu bugetul. Am constatat că baronul, a copiat proiectele de anul trecut şi ni le-a prezentat din nou, anul acesta. Asta nu inseamnă că avem lucruri făcute de două ori, ci deloc. Angajaţilor lui Călinoiu, le-a fost lene să schimbe măcar titlul proiectelor, 13 din 16 sunt identice. ÎN BUGETUL ANULUI 2015, Călinoiu ne promitea reabilitarea unor imobile de patrimoniu, cum ar fi: casa Gănescu, palatul administrativ, casa Moangă-Pleşoianu și investiții la muzeul de la Curtişoara. De asemenea, erau prevăzute investiții la spitalul județean privind: spitalizarea de zi, modernizarea saloanelor de urgență, reabilitarea parcărilor și a drumurilor de acces de la spitalul județean și de la spitalul de pneumoftiziologie de la Runcu, reparații la clădirea centrului militar și multe altele. BUGETUL ANULUI 2016 este copiat aproape integral, după bugetul de anul trecut“.

 

 

„Suntem luați de proști“

Într-o postare pe facebook, Dan Vâlceanu arată că toți consilierii, și nu doar, au fost luați proști: „În județul Gorj, timpul stă în loc și asta se întâmplă pentru că suntem luaţi de proşti, nici măcar nu se mai străduiesc să mintă. După aceasta reţetă, Călinoiu ar mai vrea şi un al patrulea mandat, asta in timp ce în Gorj totul se dărâmă, iar noi gorjenii, plecăm în alte părți, tocmai pentru că nu se întâmplă nimic“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.