Narcis Răducan, la Adunarea Generală a „European Club Association“

0
784

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, participă în aceste zile la Adunarea Generală a cluburilor membre ale Asociaţiei Cluburilor Europene – ECA, care are loc în perioada 8-9 februarie la Paris. La reuniunea de la Paris se discută diverse probleme cu care se confruntă cluburile europene de fotbal, inclusiv relația pe care cluburile o au cu FIFA și UEFA. De asemenea, în cadrul ședinței de la Paris a ECA, UNESCO va prezenta o serie de propuneri pentru cluburi cu privire la combaterea rasismului în fotbal.
Clubul Pandurii Târgu Jiu face parte începând din 2015 din galeria marilor cluburi din Europa, fiind înscris în European Club Association (ECA) , alături de cele mai puternice cluburi europene precum Real Madrid, FC Barcelona sau Bayern Munchen. ECA este condusă de Karl-Heinz Rummenigge şi este formată din 220 de cluburi de pe continent din 53 de asociaţii naţionale.
European Club Association este cel mai mare grup de iniţiativă al cluburilor din Europa și este o organizaţie care militează pentru crearea unui fenomen mai democratic, care să reflecte într-adevăr rolul cluburilor în fotbal.
Este a doua Adunare Generală a ECA din acest sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.