Liceană fotomodel, băgată în arest pentru că șantaja o minoră cu fotografii compromițătoare

0
1973

Ștefania Loredana Diaconescu, elevă în clasa a XII-a la Liceul Teologic și fotomodel, a fost reținută pentru 24 de ore pentru șantaj și înșelăciune. Aceasta este acuzată că șantaja o fată de 13 ani, elevă la Liceul de Munzică și Arte Plastice, cu poze compromițătoare sustrase din telefonul mobil.

Ștefania Loredana Diaconescu era prietenă cu sora victimei de 13 ani, iar în timpul unei vizite i-ar fi sustras din telefonul mobil mai multe fotografii cu minora în ipostaze intime și a început s-o șantajeze. Speriată, fata i-a dat bijuterii  de suma de 5000 de lei și pe urmă a început să-i ceară și bani. „Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânăra ar fi şantajat o minoră, de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Aceasta i-ar fi cerut fetei de 13 ani, în repetate rânduri, să-i dea bani şi bijuterii, ameninţând că, în caz contrar ar distribui fotografii cu aceasta, în ipostaze indecente, pe diferite site-uri de socializare. În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale au organizat un flagrant pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din localitate, ocazie cu care făptuitoarea a fost surprinsă când ar fi pretins şi ar fi luat 150 lei de la persoana vătămată“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

 


Mai mult decât atât, aceasta este acuzată că a păcălit și doi patroni. Sub pretextul că este o profesoară de dans sportiv, tânăra ar fi înşelat reprezentanţii a două societăţi comerciale, să doneze diferite sume de bani pentru ajutorarea unor copii cu probleme locomotorii.

Avocatul acesteia a spus că tânăra își recunoaște faptele, iar acuzațiile de înșelăciune nu stau în picioare pentru că s-a împăcat cu cele două firme de la care a solicitat sume de bani în numele unor copii cu probleme de sănătate.

 

A prezentat pentru Botezatu și a colaborat cu Lora

Ștefania Loredana Diaconescu dorea să aibă o carieră de fotomodel și chiar a participat la o serie de prezentări de modă. Aceasta a povestit într-un interviu că și-a început cariera în urmă cu aproximativ patru ani la preselecțiile show-lui „Next top model by Cătălin Botezatu” și a fost îndrumată să participe la evenimentele desfășurate de Fashion TV. Aceasta se lăudat că a prezentat pentru Doinița Oancea, Cătălin Botezatu, Racovizza și a avut chiar și o colaborare cu cântăreața Lora. Mai mult decât atât, aceasta spunea că vrea să urmeze Facultatea de Drept.

 

Are media 7 la purtare

Ștefania Loredana Diaconescu este corigentă la trei materii și, în plus, are media 7 la purtare din cauza absențelor și a problemelor de indisciplină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.