Grupare de spărgători, capturată după o lovitură de proporții în Slovacia. Au furat ceasuri din aur și bijuterii de peste 160.000 de euro

0
715
Potrivit oamenilor legii, în noaptea de 17/18.05.2014 membrii grupului au pătruns prin efracţie  într-un magazin situat  pe raza localităţii  Trnava, Republica Slovacia, de unde au sustras  bijuterii din aur cu briliante, perle, pietre naturale și mai multe ceasuri din aur, în valoare de 167.000 euro.
„Din cercetările efectuate în cauză s-a reţinut că suspecţii au pătruns în incinta magazinului prin îndepărtarea barelor de fixare din plafonul aflat în pasajul subteran exterior al magazinului, iar ulterior prin spațiul de deasupra plafonului destinat tabloului de distribuție a aerului condiționat.  Ulterior, membrii grupului au comercializat o parte dintre bijuterii mai multor persoane din judeţul Gorj şi municipiul Bucureşti. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost găsite şi ridicate 4 ceasuri de lux, brăţări şi pandantive din aur precum şi un seif cu cifru electronic“, se precizează într-un comunicat al DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.