Ce-i răspunde Dan Vîlceanu pe facebook ministrului Energiei

0
835

Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, i-a răspuns în termeni duri ministrului Energiei Victor Grigorescu, pe care îl acuză că pătează imaginea guvernului Cioloș și de faptul că are interese financiare:

„Domnule ministru tehnocrat, Victor Grigorescu, noi suntem tot aici. Dumneavoastră?
Mă adresez dumneavoastră tot prin intermediul acestei reţele de socializare, deoarece am văzut că aşa vi se pare corect, dumneavoastră si consilierilor dumneavoastră, să comunicaţi. Guvernul Dacian Cioloş trebuie să scape de miniştri care îi pătează imaginea prin incompetenţă absolută. Unul dintre ei sunteţi dumneavoastră, deoarece nu sunteţi capabil sa rezolvaţi o problemă simplă şi să scoateţi 20 de oameni din greva foamei, să-i lăsaţi să se ducă la familii. Şi faceţi asta fără să aveţi motive. Aţi venit la Târgu Jiu, cu întreaga echipă, şi nu aţi reuşit să ne lămuriţi de ce vreţi să ne luaţi sediul CEO din Târgu Jiu. Şi nu aveţi argumente, pentru că ele nu există. Singurul argument care stă în picioare la atitudinea dumneavoastră sfidătoare sunt interesele financiare legate de această companie.
Vă rog, să vă aduceţi aminte, cum aţi ajuns ministru! Faceţi parte dintr-un guvern tehnocrat, pe care ar trebui să nu îl faceţi de ruşine, dar nici măcar la asta nu v-aţi gândit. E mai important să mutaţi sediul unei companii.
Nu uitaţi, că aţi ajuns ministru, în urma unor proteste în stradă şi dacă vă veţi continua activitatea tot la modul ignorant, veţi pleca tot la cererea străzii.
Nu vă permitem să vă bateţi joc de judeţul Gorj, aşa cum v-aţi bătut joc de protestatari, când nu aţi avut explicatii în faţa lor, pentru mutarea sediului CEO. Probabil şi în acest guvern, vreţi să faceţi numai act de prezență, aşa cum aţi făcut la Târgu Jiu.
Noi aşteptăm comunicatul prin care să spuneţi că nu se va vota în AGA acestă aberație“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.