Ce mesaj a transmis pe pagina sa de facebook liceana fotomodel acuzată de șantaj: „O să rămân marcată“

0
1567

Liceana fotomodel, Ştefania Diaconescu, elevă în clasa a XII-a la Liceul Teologic din Târgu Jiu, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în legătură cu cele întâmplate. Aceasta spune că experiența prin care a trecut a marcat-o pentru toată viața:

„Oameni buni, nu am nimic cu voi sunteti liberi să mă judecaţi să mă criticaţi să spuneţi ce vă trece prin cap! Sunt greşelile mele pentru care am plătit şi o să rămân marcată de experienţa prin care am trecut! Nu mă consider fotomodel, presa înfloreşte… faptele sunt adevărate la o sumă mult mai mică, dar asta nu are importanţă! Sper sa nu treceţi prin ce am trecut eu şi nu vă judec! Multora dintre voi nu le am greşit cu nimic, dar nu vă pot judeca pentru vorbele urâte pe care mi le adresaţi! Sper să vă da-ţi seama ca nu e deloc uşor prin ce am trecut, dar sunt bine si regret totul! Vă doresc numai bine!”.

Aceasta este acuzată că a șantajat o minoră de 13 ani cu fotografii în ipostaze mai intime sustrase din telefonul ei . Ca să nu publice pozele pe rețelele de socializare, liceana îi cerea bijuterii și bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.