Care este cea mai luxoasă locuință din Gorj scoasă la vânzare. Am aflat cine este proprietarul vilei cu jacuzzi

0
1445

O vilă aflată în apropierea Pieței Mici din municipiul Târgu Jiu este cea mai luxoasă locuință din Gorj scoasă la vânzare. Anunțul este postat pe un site de specialitate, iar prețul cerut de proprietar este de aproape 300.000 de euro.

„Vilă lux S+P+1, suprafața de 500 mp utili, compusă din: living + dining 110 mp cu bucătărie deschisa și grup sanitar, etaj 1, un dormitor cu dressing de 20m p si baie, un dormitor cu baie și terasă de 50 mp, dormitor matrimonială cu baie proprie, dressing 25mp și birou“, așa este descrisă cea mia scumpă casă scoasă, la vânzare în Gorj.

Vila are și o cramă

Direct din bucătăria aflată la parter se ajunge într-o cramă aflată la subsolul imobilului. Curtea este amenajată cu gazon tip rulou cu instalație automată de aspersoare, zonă de grătar, cuptor pizza și rotisor.

Jacuzzi în dormitor

Vila de lux are un dormitor dotat cu o terasa de 40 m. p. cu jacuzzi. Băile sunt placate cu piatră naturală, granit, mozaic și travertin.

Cine este proprietarul vilei de lux

Proprietarul acestei vile de lux pe care vrea să încaseze 300.000 de euro este un executor bancar, care se numește Costinel Drăgan. Acesta a fost executor bancar la Banca Transilvania, dar acum trăiește în București. Acesta ar mai avea un spațiu de vânzare în Târgu Jiu, în aceeași zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.