O prostituată din Gorj își negocia tariful ca la piață „Lucrez cu un million pe număr oral şi normal, ambele protejat“

0
2283

O prostituată din gruparea din gruparea controlată de Bogdan Gheorghe Șalapa și Dumitru Florin Nimară a fost interceptată de oamenii legii în timp ce își negocia tarifele cu un client. aceasta a fost dusă să se prostitueze în orașul Brașov. Interceptări su fost realizate în dosarul „Prostituție pentru VIP-uri“ judecat la Tribunalul Gorj.

„Îmi poţi spune şi mie un preţ? Cum arăţi?
Femeia – Am 1,67 m, mărimea 2 la sâni, 60 în talie, 59 de kg, sunt blondă, tunsă scurt cu ochii verzi.
B- Da şi un preţ…
Femeia – Lucrez cu un milion pe număr oral şi normal, ambele protejat iar dacă tu ai şi alte preferinţe îmi zici să îţi spun cât costă“
Anchetatorii au stabilit că tinerele şi minorele care practicau prostituţia pentru Cartianu foloseau în principiu acelaşi număr de telefon tocmai pentru a fi mai greu de documentat activitatea infracţională a acestora.

O prostituată minor era îndrăgostită de proxenet

Una dintre prostituatele minore, în vârstă de 17 ani, avea sentimente de afecțiune pentru proxenetul Cartianu, dar fata a ajuns să se convingă că fusese mințită, procurorii interceptând următoarul mesaj între ei:
„Cred k aqm m-ai minţit şi dak mă iubeşti! Ce iubeşti mai mult pe mine sau banii?.
Răspunsul inc. C. C.I. fiind următorul: Pe tine dar şi banii“.
Una dintre prostituatele minore a fost chiar bătută de Claudiu Cartianu, pentru că găsise asupra ei o sumă de 50 de lei, banii pe care-i ascunsese ca să se întoarcă acasă. Până la urmă, minora a reușit să scape.

Prostituată minor pentru austrieci cazați în Gorj

Potrivit rechizitoriului Cartianu și Nimară au racolat o prostituată minoră, care a fost dusă să-și vândă serviciile unor austrieci.

În această perioadă a continuat colaborarea infracţională între inc. C. C. I. şi inc. N. D. F., cei doi racolând-o pe minora V. G., în vârstă de 17 ani. După ce au cazat-o la garsoniera inculpatului N.D. F., situată în ., la etajul . în zona ., cei doi inculpaţi au determinat-o, prin violenţă şi ameninţări, pe minoră să întreţină raporturi sexuale cu diferiţi clienţi în principal în locuinţa inc. N. D. F. (n.r. – Nimară Dumitru Florin), dar şi în locuinţele sau autoturismele clienţilor. Banii obţinuţi din practicarea prostituţiei erau încasaţi în principal de inc. C. C. I. (n.r. – Cartianu Claudiu Ion). După ce au dus-o pe minora V. G. pentru a practica prostituţia pe raza localităţii Căpreni unde se aflau nişte module în care locuiau cetăţeni austrieci fiind chiar interceptaţi în trafic de către lucrătorii de poliţie, cei doi inculpaţi i-au propus să meargă cu ei în străinătate, respectiv Italia sau Spania“, se arată în rechizitoriu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.